Fotoalbum

Besøg fra Sverige

I foråret 2015 blev bestyrelsen kontaktet fra en kolonihaveforening i Sverige. De ville høre om de måtte komme på besøg i vores haveforening i løbet af sommeren.

Bestyrelsen syntes det lød som et spændende besøg, og kastede sig derfor ud i opgaven med at arrangere besøget fra Citadellet kolonihaveforening i Landskrona.

Datoen for besøget blev fastsat, og lørdag d. 27. juni kørte en busfuld forventningsfulde svenskere ind på parkeringspladsen.

Svenskerne havde bestilt smørrebrød som blev indtaget ved opdækningen ved fælleshuset. Derefter blev de opdelt i to grupper hvor Therese og Iben viste rundt i haveforeningen, og i udvalgte haver. Så var det tid til kaffe og hjemmebagte kager som vakte stor glæde hos vores svenske venner.

Hele besøget var en stor succes som høstede meget ros fra vores besøgsvenner. Det var en hyggelig dag hvor der blev udvekslet tips og gode idéer mellem havelejere og svenskerne, og nye venskaber blev knyttet.

Bestyrelsen vil arbejde videre med idéen om at arrangere en tur hvor medlemmer af haveforeningen kan besøge vores nye svenske venner i deres haveforening. 

En stor tak til alle havelejere der deltog i arrangementet, enten ved at åbne sin have for besøg, hjælpe med praktiske ting, bage kage eller bare mødte op til en snak.

(Klik på billederne for at forstørre)